Oplossing gerichte aanpak met loopbaanbegeleiding bij Rondom werk

Oplossing gerichte aanpak met loopbaanbegeleiding bij Rondom werk

4 februari 2019 Uit Door Redactie

Ik ben sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van een glazenwassersbedrijf. De markt is in die jaren erg veel veranderd en dit kan ik ook merken aan mijn werknemers. Een aantal werknemers functioneren ook een aanzienlijk stuk minder dan dat zij in het begin deden. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een manier waarop ze weer goed zouden functioneren. Nadat ik hier een tijdje naar had gezocht kwam ik op het idee voor een loopbaanbegeleiding. Met behulp van een loopbaanbegeleiding zou er een gesprek worden geregeld waarbij er in gesprek wordt gegaan met de werkgever en de werknemer. Tijdens het gesprek zullen alle problemen waar de werknemer tegenaan loopt of mee zit op tafel worden gelegd en deze zullen dan samen besproken worden zodat er wordt gezocht naar een oplossing waarbij de werknemer weer met plezier naar zijn werk gaat en weer goed zal functioneren,

loopbaanbegeleiding

Veel informatie op de website

Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar een goede loopbaanbegeleiding kwam ik uit op de website van Rondom werk. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf te bieden heeft en deze informatie is ook erg gemakkelijk te vinden. Ik ging na het lezen van deze informatie in overleg met de werknemers die ik in dienst heb om te vragen wie hier behoefte aan zou hebben. Een aantal werknemers gaven aan dat zij dit wel interessant vonden. Nadat zij een aantal gesprekken hebben gehad gingen ze weer met veel plezier naar hun werk toe en functioneerde zij ook een stuk beter. Ik ben daarom erg tevreden over de dienst die Rondom Werk mij geleverd heeft.