Mijn telefoon laten repareren in Delft

Mijn telefoon laten repareren in Delft

28 februari 2019 Uit Door Redactie

Ik had mijn telefoon gister tijdens het werk uit mijn zak op de grond laten vallen waardoor mijn beeldscherm zwart bleef en het scherm van mijn telefoon gebarsten was. Ik ging daarom toen ik thuis kwam van werk direct op het internet op zoek naar telefoon repareren Delft.

telefoon repareren delft

Meer informatie op het internet

Toen ik op het internet op zoek ging naar telefoon repareren Delft kreeg ik super veel zoekresultaten van telefoonzaken bij mij in de buurt. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van Telgefixt. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Ze bieden onder andere de 7 zekerheden aan:

  1. Klaar terwijl u wacht met de 1-uur service.
  2. Verliest GEEN data zoals foto’s,video’s.
  3. Originele onderdelen.
  4. Geen verborgen kosten.
  5. Scherpste prijs.
  6. Deskundige monteurs.
  7. Meekijken met de reparatie.

Afspraak gemaakt

Nadat ik de informatie had gelezen op de website besloot ik om online een afspraak te maken om langs de winkel te gaan. Toen ik bij de winkel was werd ik door een van de deskundige monteurs erg vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Mijn telefoon was super snel gerepareerd en ik ben daarom ook erg tevreden over Telgefixt.