Goede samsung reparatie in Tilburg

Goede samsung reparatie in Tilburg

24 maart 2019 Uit Door Redactie

Het scherm van mijn telefoon was al een tijdje gebarsten en ik wilde deze graag laten repareren. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een telefoon zaka bij mij in de omgeving van Breda. Ik zocht op Samsung reparatie Breda.

 

Informatie op de website

Toen ik zocht op Samsung reparatie Breda kreeg ik erg veel zoekresultaten van telefoonzaken in de buurt van Breda. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van iPhone APk. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft.

  1. ze gebruiken alleen maar 100% originele onderdelen voor de relaties die zij uitvoeren
  2. Je kan als klant wachten terwijl je telefoon wordt gerepareerd
  3. Ze hanteren lage prijzen
  4. Ze bieden 3 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen zijn

 

Bezoek aan de winkel

Dit sprak mij zelf allemaal super erg aan waardoor ik besloot om een bezoek te brengen aan de winkel. Ik werd door een van de medewerkers erg vriendelijk te woord gestaan. Mijn telefoon was super snel gerepareerd en dit werd tegen een zeer scherpe prijs gedaan. Ik ben daarom zelf ook echt super tevreden over de prijzen en de service die iPhoneAPK hanteert.